BM.museum.kids.IMG 7007Jamaica is steeds meer in trek bij families met kinderen. In alle zes toeristische regio's zijn verschillende attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden.


Voor een vakantie verblijf met de kleinste kinderen is de keuze beperkter. Vooral de grotere hotels beschikken over uitstekende faciliteiten zoals een speeltuin, een kinderclub, een kinderzwembad, is er dagelijkse animatie en kan er kinderoppas geregeld worden. Bij enkele hotels is er zelfs een aqua park aanwezig. 


Een Jamaica vakantie met oudere kinderen wordt genieten want er is een grote keuze uit de meer dan 100 attracties in Jamaica. Er is keuze uit natuur attracties, culturele attracties en wat meer actieve en avontuurlijke attracties. Uit de mond van de kinderen hoort u vanzelf, "Yah mon, Jamaica is vet cool".


Hierbij een aantal mogelijke excursies voor een rondreis per auto / self-drive óf een combinatie van twee verschillende toeristische regio's: beklimmen van de Dunns River Falls, springen door de Somerset Falls, zwemmen door de Reach Falls en als "Tarzan en Jane" slingeren aan de touwen / lianen bij YS Falls, bamboevlot varen op de Martha Brae, de Rio Grande of de Great River, spookverhalen horen bij Greathouse Rosehall, krokodillen spotten en aanraken bij de Black River, een boottocht maken naar de Pelican Bar en daar proosten met de Pelicanen, het bezoeken van het Bob Marley museum in Kingston, inkopen op een van de vele carft-markets, paardrijden in de zee, zwemmen met dolfijnen bij Ocho Rios of Sandy Bay, zip-linen van boomtop naar boomtop, bobsleeën door de heuvels bij Ocho Rios, etc.

 

Kroko.vasthouden.IMG 7248

Waterval.roos.6674.klein

 

 

 

 

 

 

 

 

ReachFalls.Fam.IMG 6910.klein

IMG 5960.klein

 

 

 

 


De onderstaande hotels beschikken over goede faciliteiten voor gezinnen met kinderen:

 

 Beaches Negril - met Sesamstraat figuren

 Negril

 Club RIU Negril

 Negril

 Royalton White Sands - met aquapark

 Falmouth - 37 km van Montego Bay 

 RIU Montego Bay

 Montego Bay

 Hilton (Jewel) Rose Hall Resort & Country Club - met aqua park

 Montego Bay

 Holiday Inn Montego Bay

 Montego Bay

 Sunset Beach Resort - met aqua park

 Montego Bay

 Grand Palladium

 Lucea - ten westen van Montego Bay

 RIU Hotel Ocho Rios

 Ocho Rios

 Beaches Boscobel

 Ten oosten van Ocho Rios

 Jewel Runaway Bay - met aquapark

 Runaway Bay

 Royal Decameron 

 Runaway Bay  

 Gran Bahia Principe

 Runaway Bay