TUI België
Deze touroperator verbindt Brussel 2x per week (maandag of dinsdag én vrijdag) met Montego Bay. TUI België biedt onder andere enkele RIU Resorts en andere vijf-sterren accommodaties aan in onder andere Negril, Montego Bay en Runaway Bay / Ocho Rios. Ter plaatse stelt TUI excursiemogelijkheden voor die het ganse eiland aan bod laten komen.
 
   TUI
   Gistelsesteenweg 1
   8400 Oostende
   Tel: +32 (0)59 565611
   Fax: +32 (0)59 565612
   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 
 


Explore Jamaica
Ontmoet de mensen, luister naar de muziek van Bob Marley, eet Jerk kip, laat een doktervogel uit je hand eten, drink een kopje Blue Mountain Coffee, beklim de Dunn's River Falls, drink de bekende Appleton Rum, ga raften, zing met de Rastafari's, breng zeker een bezoekje aan Down Town Kingston en kijk naar de ondergaande zon aan Rick's Cafe. Dus eigenlijk: ... wordt zelf een Jamaicaan. Yeah man!
 
2015.ExploreJam.web
   
   Explore Jamaica
   Molenstraat 21
   2270 Herenthout
   Tel: +32 (0)14 518389
   Fax: +32 (0)14 500691
   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 


 
    
Exclusive Destinations
Exclusive Destinations is de grootste Belgische luxe touroperator. De specialisaties zijn golfreizen en wellness-reizen. Zij hebben 4 hotels in hun Jamaica aanbod, van exclusieve tophotels en strandresorts tot kleinschalige charmehotels.
 
2015.Executive.Cover Worldwide kleur LR 
 
    Exclusive Destinations
    Koperstraat 1A
    9830 Sint-Martens-Latern
    Voor reserveringen en informatie: Raadpleeg uw reisagent.
 
 


 Joker
Joker is al meer dan 25 jaar het synoniem van avontuurlijk en voordelig reizen. De organisatie organiseert reizen voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar. Joker biedt een 16-daagse rondreis aan. Tijdens deze rondreis wordt o.a. een trektocht gemaakt  door het tropische regenwoud en er worden verschillende steden en badplaatsen bezocht.
 
2015.Joker.web  Joker
  Blauwtorenplein 10
  2000 Antwerpen
  Tel:  +32 (0)3 2317 268
  Fax: +32 (0)3 2331 878
  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Reisbureaus bij u in de buurt vindt u hier.
 
 
 
 
 
 
 
 
Silverjet Vakanties
Voor een luxe vakantie in Jamaica kunt u terecht bij Silverjet Vakanties met een keuze uit vier gerenommeerde top hotels: Bij Montego Bay het eigentijdse all-inclusive en adults-only resort Secrets St. James, een ideale keuze voor een romantische vakantie en het klassieke Half Moon, a Rock Resort, met zeer veel faciliteiten en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij Ocho Rios het charmante boutique hotel Jamaica Inn, met Brits-koloniale invloeden en een ongerept zandstrand en het idyllisch gelegen Golden Eye, een echte 'hideaway' waar Ian Flemming al zijn James Bond-boeken heeft geschreven.

 Cover Verre Vakanties 15-16.klein

  

 Silverjet Vakanties
 Zeedijk 250
 8400 Oostende
 Tel: +32. (0)50.700.965
 Website Silverjet Vakanties


 
 
 
 
 
 
Travelworld
Travelworld focust zich op volwassen reizigers op zoek naar romantiek en charme. Er is onder meer een selectie "adults only" hotels zowel op basis van ontbijt als All Inclusive. Zo biedt Travelworld alle hotels aan van de hotelgroepen Sandals & Couples, prachtige All Inclusive resorts enkel en alleen voor volwassen reizigers. All Inclusive, Luxury Included, tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast heeft Travelworld ook een ruim hotelaanbod voor wie op zoek is naar die authentieke, koloniale charme met o.m. de Jamaica Inn, Half Moon of Round Hill. Wil u het eiland écht helemaal ontdekken, vertrek dan op een begeleide rondreis of een Fly&Drive. Of waarom niet in het huwelijksbootje treden op JAMAICA? Travelworld is dé specialist voor de zogenaamde "Weddingmoons" en organiseert jaarlijks tientallen, volledig legale, droomhuwelijken op de bestemming. Contacteer ons vrijblijvend voor verdere info, prijzen en reservaties.
 
Travelworld.brochurecoververrereizen2016 
  Travelworld
  Vlaanderenstraat 29
  8400 Oostende
  Tel: +32 (0) 59 807 374
  Fax:+32 (0) 59 510 238
  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Reisbureaus bij u in de buurt vindt u hier.
 
 
 


 

VIP Selection
VIP Selection biedt de beste vijfsterrenhotels aan in Montego Bay. Een aanbod vol klasse en beauty & wellness-verwennerij. VIP Selection zorgt voor een aparte incheckbalie in Brussel, Comfort Class in het vliegtuig met maaltijden bereid door een sterrenchef, express bagagebehandeling en rechtstreekse transfer naar het hotel. Tot het aanbod behoren onder andere Riu Palace Jamaica en Secrets Wild Orchid.
  
  VIP Selection
  Gistelsesteenweg 1
  8400 Oostende
  Tel: +32 (0) 59 565 611
  Fax:+32 (0) 59 565 612
  Kies uw VIP-selection reisagent