Jamaica beschikt over een groot aantal fraaie resorts met alle gemakken van dien, hotels met professionele congresfaciliteiten, golfbanen, zwembaden, persoonlijke butlers, duurzame hotels in Port Antonio, een privé kok in een eigen strandvilla.... Ook biedt het eiland ruim dertig lifestyle en boetiek hotels in diverse prijsklassen aan, die over het hele eiland verspreid liggen. Dit zijn geen internationale hotels en bevinden zich vaak niet pal aan het strand, maar juist wel in de Blue Mountains, aan de relatief stille Zuidkust, in de buurt van Port Antonio... van dromerige, intieme hotelletjes tot bijzondere villa’s en landhuizen.


IMG 3332.klein

Opvallend is dat de laatste jaren een groeiend aanbod is van guesthouses en Bed & Breakfast accommodaties verspreid over het gehele eiland. U dient er rekening mee te houden dat de meeste Bed & Breakfast accommodaties én Guesthouses geen licentie hebben van de Jamaica Tourist Board. U verblijft in de type accommodaties altijd op eigen risico.

 

Wij tonen u per regio een overzicht van de accommodaties, waarbij wij een indeling hebben gemaakt over de categorieën toeristenklasse tot luxe klasse. De toeristenklasse hotels hebben eenvoudige faciliteiten (2 tot 2,5 sterren). De middenklasse heeft 3 tot 3,5 sterren, de eerste klasse heeft 4 sterren en de luxe klasse heeft 4,5 tot 5 sterren. In Jamaica bestaat geen officieel systeem, waarbij aan de hotels een aantal sterren wordt toegewezen. De gemaakte indeling in klassen geeft u een goede leidraad. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De lijst van accommodaties is niet geheel compleet en de klasse indeling is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodaties in Montego Bay

Accommodaties in Ocho Rios / Runaway Bay

Accommodaties in Port Antonio

Accommodaties in Kingston
Accommodaties in Treasure Beach / Zuidkust
Accommodaties in Negril

 

Wilt u meer villa’s in Jamaica zien? Ga dan naar: www.javavillas.org