National Gallery Kn at Nationalag03

De slogan van Jamaica is niet voor niets "Home Of All Right". Er is zoveel te zien, te doen, te bekijken en vooral zoveel waarvan u niet eens wist dat u dat op Jamaica kon doen... Vandaar dat wij voor u een overzicht hebben gemaakt van mogelijkheden op basis van een thema.

 

 

Klein.IMG 3671Jamaica is een van de meest groene tropische bestemmingen, heeft een kleurrijke cultuur met veel muziek en gastronomische mogelijkheden. Sport zit bij Jamaicanen in het bloed. Als u de atletiek een beetje volgt, weet u dat Jamaica op dit moment de snelste sprinters ter wereld voortbrengt. Golfers kunnen kiezen uit 11 golfbanen over het gehele eiland. Heeft u wel eens aan een Fly Drive Golf vakantie gedacht? U kunt rondrijden over het eiland en overal ontspannen, maar daarnaast ook sportief een baantje lopen.

Klein.IMG 4400De beste en mooiste manier om Jamaica te bezichtigen is het maken van een rondreis per bus of auto. Ook kunt u er voor kiezen dit helemaal zelf te regelen en budget rond te reizen.

De meeste hotels op Jamaica liggen aan of bij de mooiste stranden van het eiland. In een groot aantal van de exclusieve hotels kunt u zich laten verwennen en heerlijk een dag ontspannen in één van de exclusieve spa & wellness oorden. Men maakt vooral gebruik van lokale kruiden die alleen op Jamaica voorkomen. Wist u dat Jamaica ook natuurlijke bronnen heeft?


Jamaica staat bekend als trouw en honeymoon bestemming en werd onlangs verkozen als de Honeymoon bestemming van het jaar.

Een combinatie maken met een andere bestemming en of Island-Hoppen kan natuurlijk ook. Veel vraag is er naar een combinatie Florida / New York met Jamaica, Cuba met Jamaica en zelfs de Nederlandse Antillen met Jamaica.

Yah Mon, laat u inspireren en wij helpen u graag met ons advies.